<p>Chodel</p>
<p>Józefów<br />
<small>nad wisłą</small></p>
<p>Karczmiska</p>
<p>Łaziska</p>
<p>Opole<br />
<small>lubelskie</small></p>
<p>Poniatowa</p>
<p>Wilków</p>

Warsztaty kulinarne dla młodzieży - dzień trzeci

Dziś druga grupa uczniów z Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Konarskiego w Opolu Lubelskim wzięła udział w szkoleniu gastronomicznym, które poprowadzili Monika Paluch i Sławomir Obel,  szefowie kuchni restauracji Pustelnia - Ryby / Zajazd Rybacki. Młodzież poznała zasady przygotowywania i serwowania potraw z karpia. Nie zabrakło również czasu na eksperymenty smakowe i wizje dekoracyjne. Dziękujemy wszystkim za zaangażowanie i niezwykłe smakowe doznania.
Szkolenie zostało dofinansowane z Programu Operacyjnego "Rybactwo i Morze" w ramach projektu współpracy realizowanego z Rybacką Lokalną Grupą Działania "Opolszczyzna".
 

Partnerzy/Polecane linki

Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij