<p>Chodel</p>
<p>Józefów<br />
<small>nad wisłą</small></p>
<p>Karczmiska</p>
<p>Łaziska</p>
<p>Opole<br />
<small>lubelskie</small></p>
<p>Poniatowa</p>
<p>Wilków</p>

Warsztaty kulinarne dla młodzieży - dzień drugi

Dziś uczniowie z Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Konarskiego w Opolu Lubelskim uczestniczyli w dalszej części szkolenia gastronomicznego, podczas którego starali się opanować trudną sztukę filetowania pstrąga. Z przygotowanych filetów, pod nadzorem szefów kuchni z restauracji Pustelnia - Ryby / Zajazd Rybacki, powstała przystawka i danie główne. Zapachy unoszące się ze szkolnej kuchni zwabiły innych uczniów, którzy zajadali się pysznym sushi i pieczonym pstrągiem.
Dziękujemy wszystkim za wspólna pracę i dobrą atmosferę.
Szkolenie zostało dofinansowane z Programu Operacyjnego "Rybactwo i Morze" w ramach projektu współpracy realizowanego z Rybacką Lokalną Grupą Działania "Opolszczyzna".
 
 

Partnerzy/Polecane linki

Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij