<p>Chodel</p>
<p>Józefów<br />
<small>nad wisłą</small></p>
<p>Karczmiska</p>
<p>Łaziska</p>
<p>Opole<br />
<small>lubelskie</small></p>
<p>Poniatowa</p>
<p>Wilków</p>

Sadyba Rozalin

Sadyba Rozalin jest wyjątkowym miejscem dla miłośników dobrej kuchni. Jest to miejsce, gdzie usłyszycie odgłosy przyrody, odetchniecie świeżym powietrzem, a przy okazji dopieścicie swoje kubki smakowe. Takie miejsca na mapie naszego regionu są idealne dla turystów ale i społeczności lokalnej. Pyszne jedzenie w aurze spokoju i przyrody to idealny plan na wspólne spędzenie czasu. Konieczny do skosztowania jest "Pstrąg w migdałach". 

Sadyba Rozalin

Kontakt:

  • 664 973 642
  • mirekgolos@hotmail.com

 

PSTRĄG W MIGDAŁACH

  • pstrąg średniej wielkości ok 300g
  • cytryny
  • masło
  • migdały
  • koper
  • natka
  • sól, pieprz

 

Pstrąga oczyścić, wypatroszyć, oskrobać z łusek. Natrzeć solą, pieprzem i skórką z cytryny. Następnie do środka włożyć kawałki cytryny, natkę, koper i trochę masła. Na wierzch położyć masło, migdały i wsadzić do piekarnika. Piec w temperaturze 180C przez 10-14 min. Podawać z młodymi ziemniakami.

Galeria

LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak

Partnerzy/Polecane linki

Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij