<p>Chodel</p>
<p>Józefów<br />
<small>nad wisłą</small></p>
<p>Karczmiska</p>
<p>Łaziska</p>
<p>Opole<br />
<small>lubelskie</small></p>
<p>Poniatowa</p>
<p>Wilków</p>

Restauracja Hotelu Bursztynowy

Restauracja Hotelu Bursztynowy znajduje się na ul.Nadwiślańska 19 w Józefowie nad Wisłą. W swojej ofercie posiadają dania kuchni polskiej oraz innych narodowości ale ich specjalnością są dania regionalne. W Przewodniku Kulinarnym "Smak Złotej Łuski" znajdziecie przepisy na pstrąga w dwóch odsłonach, "Pstrąg sauté" oraz "Fitel z pstrąga w sosie śmietanowo-porowym".

Restauracja Hotelu Bursztynowy

Kontakt:

  • 501 345 634, 502 710 925
  • recepcja@hotelbursztynowy.pl

 

PSTRĄG SAUTE

  pstrąg

  tłuszcz do smażenia

  sól, pieprz do smaku

 

Pstrąga sprawić, dokładnie umyć i osuszyć na wierzchu i w środku. Posolić i smażyć na gorącym tłuszczu.

 

FILET Z PSTRĄGA W SOSIE ŚMIETANOWO – POROWYM

  filet z pstrąga

  sól

  olej do smażenia

  mąka

  por

  masło

  śmietana 22%

  koperek

 

Wyfiletowanego pstrąga posolić i oprószyć w mące, smażyć na gorącym oleju. Pokroić pora w plasterki i podsmażyć na gorącym maśle, następnie zaprawić mąką

Galeria

LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak

Partnerzy/Polecane linki

Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij