Sadyba Rozalin jest wyjątkowym miejscem dla miłośników dobrej kuchni. Jest to miejsce, gdzie usłyszycie odgłosy przyrody, odetchniecie świeżym powietrzem, a przy okazji dopieścicie swoje kubki smakowe. Takie miejsca na mapie naszego regionu są idealne dla turystów ale i społeczności lokalnej. Pyszne jedzenie w aurze spokoju i przyrody to idealny plan na wspólne spędzenie czasu. Konieczny do skosztowania jest "Pstrąg w migdałach".
Sadyba Rozalin
Kontakt:
PSTRĄG W MIGDAŁACH
Pstrąga oczyścić, wypatroszyć, oskrobać z łusek. Natrzeć solą, pieprzem i skórką z cytryny. Następnie do środka włożyć kawałki cytryny, natkę, koper i trochę masła. Na wierzch położyć masło, migdały i wsadzić do piekarnika. Piec w temperaturze 180C przez 10-14 min. Podawać z młodymi ziemniakami.