<p>Chodel</p>
<p>Józefów<br />
<small>nad wisłą</small></p>
<p>Karczmiska</p>
<p>Łaziska</p>
<p>Opole<br />
<small>lubelskie</small></p>
<p>Poniatowa</p>
<p>Wilków</p>

Warsztaty kulinarne dla szefów kuchni restauracji tworzących Lubelsko-Podkarpacki Szlak Karpia

W miniony poniedziałek odbyły się warsztay kulinarne dla szefów kuchni restauracji tworzących Lubelsko - Podkarpacki Szlak Karpia. Poprowadził je mistrz kuchni Piotr Huszcz. Celem przedsięwzięcia było udoskonalnie umiejętności w przyrządzaniu dań z ryb słodkowonych, a także wymiana doświadczeń związnaych z pracą kucharza.
Dziękujemy Piotrowi na wiele cennych wskazówek i przekazną wiedzę. Uczestnikom gratulujemy i dziękujemy za zaangażowanie.
Warsztay zostały zrealizowane w ramach projektu współpracy finasowanego z PO RYBY pt. "Złota Łuska" i uczestniczyli w nich również nasi partnerzy: RLGD Roztocze, LGR Puszczy Sandomierskiej, LGR W dolinie Tyśmienicy i Wieprza oraz LGR Bielska Kraina.

Zapraszamy do galerii:
http://www.lgdowocowyszlak.pl/galeria/galeria-2019/warsztaty-kulinarne-dla-szefow-kuchni-restauracji-tworzacych-lubelsko-podkarpacki-szlak-karpia

Partnerzy/Polecane linki

Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij