<p>Chodel</p>
<p>Józefów<br />
<small>nad wisłą</small></p>
<p>Karczmiska</p>
<p>Łaziska</p>
<p>Opole<br />
<small>lubelskie</small></p>
<p>Poniatowa</p>
<p>Wilków</p>

Szlak karpia

Restauracja Pod Kogutem

Restauracja pod Kogutem to miejsce w którym skosztujecie wyśmienitych dań kuchni polskiej. Miłośnicy odmiennych smaków znajdą w ofercie również coś dla siebie, ponieważ restauracja w swojej ofercie posiada wiele wariancji dań i smaków. 

więcej

Restauracja Staroopolska

Restauracja Staroopolska to miejsce gdzie skosztujecie tradycyjnych dań kuchni polskiej. Klimatyczne miejsce w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Ich indywidualne podejście do gości pozwala na tworzenie nowoczesnych wydań tradycyjnych dań. W Przewodniku Kulinarnym "Smaki Złotej Łuski" znajdziecie "Sandacza w sosie z zielonego pieprzu" oraz "Dzwonko z karpia z sosem chrzanowym".

więcej

Sadyba Rozalin

Sadyba Rozalin jest wyjątkowym miejscem dla miłośników dobrej kuchni. Jest to miejsce, gdzie usłyszycie odgłosy przyrody, odetchniecie świeżym powietrzem, a przy okazji dopieścicie swoje kubki smakowe. Takie miejsca na mapie naszego regionu są idealne dla turystów ale i społeczności lokalnej. Pyszne jedzenie w aurze spokoju i przyrody to idealny plan na wspólne spędzenie czasu. Konieczny do skosztowania jest "Pstrąg w migdałach". 

więcej

Restauracja Pustelni - Ryby/ Zajazd Rybacki

Restauracja Pustelnia - RybyZajazd Rybacki jest wyjątkowe miejsce gdzie możecie skosztować pysznych ryb z ich własnej hodowli. Smakosze ryb znajdą tu wiele propozycji do skosztowania oraz będą mogli zakupic ich autorskie przetwory. "Faworki z karpia" oraz "Ceviche z pstrąga" to dania które znajdzie w Przewodniku Kulinarnym "Smaki Złotej Łuski".

Na Liście Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi znajdziecie ich "Szyneczka z karpia z Pustelni" oraz "Wędzone dzwonka z karpia z Pustelni". 

więcej

Restauracja Hotelu Słowik

Hotel Słowik to nowoczesny i kameralny trzygwiazdkowy hotel pięknie położony nad zalewem w Poniatowej. Ich restauracja cieszy się dużą popularnością dzięki przepysznym daniom. Ich receptury na "Karpia po polsku" oraz "Karpia w śmietanie" wpisały się w Kulinarny Przewodnik "Smaki Złotej Łuski". Ich "Karp w śmietanie po poniatowsku" znajduje się na Liście Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi. 

więcej

Restauracja Hotel Montis

Restauracja Hotelu Montis mieszcząca się w Poniatowej na ul. Nałęczowskiej 1, słynie z wybornej kuchni polskiej przygotowywanej na rozmaite sposoby. Ich przepyszna "Zupa z karpia" oraz "Szaszłyki z karpia" znajdują się w naszym Przewodniku Kulinarnym "Smaki Złotej Łuski". Te dania możecie skosztować w samej restauracji! Warto dodać, że ich wyborna "Zupa z karpia" jest na Liście Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi. 

więcej

Restauracja Hotelu Bursztynowy

Restauracja Hotelu Bursztynowy znajduje się na ul. Nadwiślańska 19 w Józefowie nad Wisłą. W swojej ofercie posiadają dania kuchni polskiej oraz innych narodowości ale ich specjalnością są dania regionalne. W Przewodniku Kulinarnym "Smak Złotej Łuski" znajdziecie przepisy na pstrąga w dwóch odsłonach, "Pstrąg sauté" oraz "Fitel z pstrąga w sosie śmietanowo-porowym".

więcej

Dworek Przepiórka

Dworek Przepiórka to urokliwy pensjonat usytuowany w centrum Gminy Wilków. Dworek otoczony jest malowniczym krajobrazem Doliny Wisły oraz znajduje się w sąsiedzctwie pięknego Kazimierza Dolnego. W Przewodniku Kulinarnym "Smaki Złotej Łuski" możemy znaleźć przepisy na ich autorskie dania tj. "Pstrąg rolowany z bekonem" oraz "Karp zbłąkanego Węgra".

więcej

Restauracja Cukrowania

Restauracja Cukrowania w Opolu Lubelskim to zrewitalizowany obiekt XIX- wiecznej cukrowni w centrum Opola Lubelskiego, przy ulicy Fabrycznej 23. Ich "Pierogi z sandaczem" oraz "Pstrąg z pieca" wpisały się w Przewodnik Kulinarny "Smaki Złotej Łuski". 

więcej

Gospodarstwo Rybackie Pustelnia

Gospodarstwo Rybackie Pustelnia mieści się w Woli Rudzkie 34. Zapiski mówiące o stawach rybnych w Pustelni sięgają 1760 roku. Dzisiejsza Pustelnia kontynuuje tradycję i nie wiele zmieniła się od lat. Rybacy pracują tu od bardzo dawna i znają doskonale blisko 400 ha stawów. 

więcej

Partnerzy/Polecane linki

Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij